ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ НА АВТОМОБИЛИ

Кои сме ние

Кои сме ние

M Rent е новото име на TBI Rent. Компанията е създадена през 2005 година с конкретна цел – да предлага оперативен лизинг на нови леки и лекотоварни автомобили. През годините доказахме своя професионализъм и спечелихме доверието на клиенти и партньори. Към момента M Rent е водеща компания в предлагането на оперативен лизинг, флийт мениджмънт, отдаването на автомобили в условията на рент-а-кар и управление на автомобилни паркове на корпоративни клиенти.

Нашата Мисия

Нашата Мисия

Да гарантираме наемането на кола под наем без стрес чрез предоставяне на висококачествени услуги, осигуряващи грижа за индивидуалните нужди на всички наши клиенти.

Нашата Визия

Нашата Визия

Да изведем компанията на лидерска позиция чрез отлично обслужване и изграждане на лоялност у клиентите.

Нашите ценности

Почтеност в бизнеса

Почтеност в бизнеса

Спазване на всички ангажименти към нашите клиенти, акционери и служители. Бизнес отношения основани на доверие, честност, професионализъм и етично поведение. Открита и честна комуникация.

Високо Качество

Високо Качество

Ние поставяме интересите на нашите клиенти на първо място. Осигуряваме индивидуален подход към всеки клиент с цел постигане на удобство и удовлетвореност. Съчетаваме комфорт, сигурност, добро обслужване и страхотни цени.

Разширяване на услугите

Разширяване на услугите

Непрекъснато разширяваме портфейла на предлаганите услуги. Внедряваме иновации и нови възможности, предоставящи все по-качествени и удобни услуги.

Корпоративна отговорност

Корпоративна отговорност

Ангажиране с граждански каузи и местната общност. Спазване на бизнес практики, настроени приятелски към нашите клиенти, партньори и колеги.